Model STRETCH is de meest gekozen uitschuiftafel op maat. Waarom?

Sinds De-Eiken-Tafel.nl en Uitschuiftafel.com zich met name hebben gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van uitschuiftafels op maat, is gebleken dat model STRETCH vanaf dag 1 het meest populair is.

Van klanten die u voor zijn gegaan en in de showroom/meubelmakerij hun overwegingen aan ons kenbaar maken, blijkt dat ze graag zien dat de poten meeschuiven bij het verlengen waardoor het model intact blijft. Bij model STRETCH is dit het geval. Doordat de houtrichting in de breedterichting is vallen ook de naden tussen de twee tafelhelften en de tussenbladen nauwelijks op. Voordeel daarvan is dat je gerust de tafel standaard met 1 of 2 tussenbladen kan laten staan.

Dat model STRETCH in meerdere breedte- en lengtematen gemaakt kan worden is uiteraard erg prettig. Wist u ook dat we zelfs op verzoek de tafel ook hoger of lager dan 77 cm kunnen maken? Daarmee maken we deze tafel ook geschikt voor kleine of juist hele lange mensen.

foto model STRETCH uitschuifbare eiken tafeluitschuiftafel op maat foto model STRETCH uitschuifbare eiken tafel 3

Stel model STRETCH eenvoudig samen via de webshop. Bepaal zelf de breedte- en lengtemaat, de afwerking in olie of onderhoudsvrije lak en uiteraard de kleurstelling. Heeft u wensen die niet standaard in de webshop zijn opgenomen? Laat het ons gerust weten. Wij houden wel van een uitdaging om model STRETCH helemaal naar uw zin te maken.

Uitschuiftafel eiken: model STRETCH

uitschuiftafel eiken STRETCH

Uitschuiftafel eiken model STRETCH

Uitschuiftafel model STRETCH kunt u met 2 tussenbladen vanuit het midden uitschuiven en verlengen. De poten blijven op de hoeken staan en het hout is in de breedterichting. De tussenbladen kunt u niet onder de tafel opbergen maar wel ergens anders opslaan waar normale kamertemperatuur, een gemiddelde luchtvochtigheid en voldoende daglicht is om verkleuring in de loop van de tijd te voorkomen. Klik hier om model STRETCH via de webshop verder samen te stellen.

Het enthousiaste team achter Uitschuiftafel.com

Uitschuiftafel.com is als onderdeel van De-Eiken-Tafel.nl sinds 2008 actief op het gebied van het ontwikkelen en fabriceren van met name uitschuifbare en verlengbare tafels in allerlei soorten en maten. Wij hebben een passie voor hout en dat geldt ook voor andere houtsoorten dan eikenhout. Vrijwel alle uitschuiftafels worden gemaakt in eigen meubelmakerij in Heerhugowaard.

uitschuiftafel_zienxl

Kom in contact met het team van Uitschuiftafel.com!

U bent van harte welkom in de showroom/meubelmakerij (pand ZienXL) in Heerhugowaard. Wij werken op afspraak en zijn bereikbaar op 06-42452349 voor het maken van een afspraak. Ook kunt u ons een mail sturen als u een vraag heeft.

vrachtwagen_uitschuiftafel