Uitschuiftafel.com: maatschappelijk, duurzaam en sportief betrokken

Uitschuiftafel.com (onderdeel van De-Eiken-Tafel Heerhugowaard) wordt regelmatig benaderd om naast maatschappelijke doelen en groene initiatieven ook sportieve activiteiten te ondersteunen.

Manege De Steenen Kamer

Sinds 2015 sponsort Uitschuiftafel.com het Carrousel Team van Manege De Steenen Kamer DSK in Heerhugowaard. Het team bestaat uit jonge, energieke meiden die als team goed op elkaar ingespeeld zijn. Ze zijn continu bezig zich te verbeteren en trainen intensief. Vaak geven zij demonstraties en volgen ze clinics om de teamgeest nog verder te versterken. Onlangs hebben ze zelfs aan de NK meegedaan.

Team DSK

foto sponsoring team DSK

De-Eiken-Tafel zorgt tezamen met de andere sponsors voor de benodigde spullen, kleding en faciliteiten om het plezier en de prestaties naar een nog hoger plan te tillen.

Regelmatig worden er wedstrijden en battles met andere maneges gereden. Geïnteresseerd om een keer te komen kijken? Hou de wedstrijddata in de gaten en u kunt gratis komen kijken naar deze fantastische evenementen die veel mensen niet eerder hebben mogen meemaken. U bent van harte welkom!