Reviews en ervaringen van klanten

Fam. Erkelland uit Berkel en Rodenrijs:

”Voor onze lichte uitbouw aan ons huis zochten we een natuurlijke tafel waar we met een klein maar ook een groot gezelschap gezellig aan kunnen tafelen. Onze keuze viel op model STRETCH in de grote maat 100×220 die met 2 tussenbladen van elk 45 cm is uit te schuiven naar 310 cm. We kozen voor de mat transparante lak waardoor de meest natuurlijke uitstraling van het hout behouden blijft en we geen onderhoud hebben.”

uitschuifbare tafel STRETCHuitschuiftafel STRETCH

 

Fam. Koedijk uit Doetinchem:

”We zijn net verhuisd naar een nieuwbouwwoning in Doetinchem. We moesten ons op zoveel nieuwe zaken en meubels oriënteren dat we geen tijd hadden om helemaal naar Heerhugowaard te gaan om tafel STRETCH in het echt te bekijken. We hebben toen wel gebeld met de medewerkers van Uitschuiftafel.com om onze vragen te beantwoorden en hebben toen online besteld. De tafel is vervolgens bij ons keurig netjes op tijd in huis geplaatst. We moeten zeggen dat de tafel in werkelijkheid mooier is dan op de foto’s van de website. We hebben voor model STRETCH gekozen in de breedtemaat 90 cm en de lengte 220. De afwerking is in een onderhoudsvrije, matte lak waardoor we niet zo heel erg op hoeven te passen als onze kleine kinderen er een kliederboel van maken. We kunnen nu met de twee tussenbladen van elk 45 cm al onze familieleden kwijt als we gaan vieren dat ons huis helemaal af is. Wij zijn helemaal happy met onze nieuwe tafel.”

uitschuiftafel STRETCH

 

Fam. Griffier uit Gouda:

”We zijn onlangs verhuisd en hebben nu voldoende ruimte in de woonkamer voor een grote tafel die we nu nog groter kunnen maken met 2 verlengbladen. De baismaat die wij hebben gekozen voor de MAXIMUS is 240 cm en met de 2 keer 45 cm verlengbladen hebben we nu een tafel die tot maar liefst 330 cm uitschuifbaar is. De hele familie is nu welkom om gezellig en royaal aan tafel te kunnen zitten. Voor de kleurstelling kozen we de transparante, matte, onderhoudsvrije lak .”

uitschuiftafel eiken LIMO

 

Fam. Van Ee uit Zeist:

”Tijdens een behoorlijke verbouwing van ons huis zochten we voor de eetkamer een tafel op maat van massief eiken. We wilden dat deze ook uitschuifbaar is zodat we onze vrienden kunnen ontvangen en geen bijzettafeltjes meer erbij hoeven te zetten. We bestelden online model STRETCH in een transparante, extra witte afwerking in onderhoudsvrije lak. Standaard hebben we 1 tussenblad ertussen en bij grotere groepen doen we het tweede tussenblad er ook bij. Met deze mooie, tijdloze en praktische uitschuiftafel hoeven we de rest van ons leven eigenlijk nooit meer naar een andere tafel te zoeken. Als we de kleur zat zijn, dan kunnen we de tafel helemaal (laten) opschuren en eventueel een andere afwerkingskleur kiezen.”

uitschuiftafel STRETCH

 

Familie Dekker uit Breda:

”We hebben pas een nieuw huis laten bouwen. Omdat we op zoveel nieuwe meubels moesten oriënteren, hebben we de tafel online bij Uitschuiftafel.com besteld. We vonden de foto’s van de modellen, de verschillende kleuren en de bijbehorende informatie op de website namelijk heel duidelijk en dat bespaarde ons een rit naar Heerhugowaard. We hebben gekozen voor model STRETCH in de grootste maat 220 cm en breedte 110 cm. Door de twee tussenbladen van 45 cm kunnen we de tafel uitschuiven tot zelfs 310 cm. We kozen voor een transparant witte, matte en onderhoudsvrije lak.”

tafel STRETCH white wash

 

Fam. Barreveld uit Amsterdam:

”Wij wonen en werken al weer heel wat jaren in Zwitserland. Vanwege familie in Nederland hebben we een loftwoning in een voormalig pakhuis in Amsterdam gekocht zodat we vaker in Nederland kunnen verblijven. Bij Uitschuiftafel.com kwamen we uit op tafelmodel LIMO in een matte transparante en onderhoudsvrije lak. De maat die we hebben gekozen is 220×100 en met 2 aansteekbladen te verlengen naar zelfs 310 cm. Deze tafel staat echt prachtig in onze loft waardoor we veel familie en vrienden kunnen ontvangen met eten. Prima service trouwens en betaling kon bij aflevering.”

LIMO

 

Marieke van de Bergh uit Nieuwerkerk:

”Mijn ouders hadden vroeger zo’n handige uitschuiftafel en dat wilde ik nu ook in onze eigen woning. Het internet afzoekend kwam ik uit op www.uitschuiftafel.com die echt gespecialiseerd zijn in uitschuifbare eiken tafels. Model STRETCH in een matte transparante lak past het best in onze woonkamer en interieur. We konden zelf de breedte- en lengtemaat bepalen. Ideaal dus eigenlijk en toch prima betaalbaar.”

uitschuiftafel STRETCH

 

Fam. Huigsloot uit Zarlardinge in België:

”Wij hebben al jaren een tweede woning in België. De keuken is pas helemaal gerenoveerd en we zochten een grote, uitschuifbare, massief eiken tafel. Bij Uitschuiftafel.com in Heerhugowaard konden we een kijkje nemen in de showroom en meubelmakerij. We vonden model STRETCH en besloten deze af te laten werken in een mooie transparante en onderhoudsvrije lak waardoor de tafel zijn natuurlijke karakter mooi blijft behouden. Bij Uitschuiftafel.com konden we ook eetstoelen vinden (via www.bellacomfort.nl) en deze hebben we ook gelijk bijbesteld zodat we zeker wisten dat de eiken stoelpoten in dezelfde kleur zouden passen bij de tafel. Aflevering in België verliep uiterst soepel omdat ze heel vaak bezorgen in België.”

STRETCHSTRETCH

 

Fam. Uriot uit Monnickendam:

”Wij krijgen steeds vaker onze kinderen en kleinkinderen op bezoek. De familie wordt dus steeds groter en vaak blijven ze gezellig eten. We zochten daarom naar een grote uitschuiftafel waarvan we graag de verlengbladen onder het bovenblad zouden kunnen opbergen. We hebben daarom gekozen voor model MAXIMUS in de breedtemaat 115 cm en lengtemaat 160 cm. Met de 2 verlengbladen van elk 40 cm kunnen we de tafel naar 240 cm verlengen. De afwerking is in een onderhoudsvrije, transparante, matte lak waardoor de tafel een natuurlijke uitstraling heeft. Een echt ambachtelijk product waar we heel blij mee zijn.”

uitschuiftafel Maximusuitschuiftafel Maximusuitschuiftafel Maximusuitschuiftafel Maximusuitschuiftafel Maximus

 

Fam. Mook uit Haarlem:

”Het was voor ons nog een hele zoektocht om een uittrektafel te vinden. Uiteraard gingen we op internet zoeken en stuitten we op model LIMO van Uitschuiftafel.com. Voor de zekerheid hebben we een afspraak gemaakt om in de meubelmakerij in het pand van ZienXL deze tafel te bekijken en de kleuren uit te zoeken. We waren er toen snel uit want de tafel ziet er in het echt nog mooier uit dan op de website. Wij kozen wel voor 1 aansteekblad ipv 2 aansteekbladen waarbij in ons geval het aansteekblad qua houtrichting doorloopt in de lengterichting zoals ook bij het tafelblad het geval is. Dit vinden wij mooier dan het hout van het aansteekblad in de breedterichting zoals standaard het geval is.”

uittrektafel LIMOuittrektafel LIMOuittrektafel LIMO

 

Fam. Van Woerden uit Alphen a/d Rijn:

”Voor onze nieuwe woning en na een enorme verbouwing gingen we op zoek naar een royale eettafel van eiken. Toen we ons via internet gingen oriënteren, kwamen we op het idee dat een uitschuifbare eiken tafel het meest ideaal zou zijn voor onze gezinssituatie. We zijn naar de showroom/meubelmakerij van Uitschuiftafel.com in Heerhugowaard gegaan om er zeker van te zijn dat de afwerking en kleur naar onze zin zou zijn. Door het stijlvolle pand lopend kwamen we ook mooie eetstoelen tegen. Uitschuiftafel.com levert ook stoelen uit het assortiment van Bella Comfort (www.bellacomfort.nl) en de prijzen vielen gelukkig enorm mee. We hebben nu de poten van de stoelen in dezelfde kleur als van de tafel waardoor het een eenheid wordt. We zijn helemaal blij in onze nieuwe woning.”

review Van Woerden

 

Fam. Tenwolde uit Numansdorp:

“Na een jarenlange verbouwing zochten we een grote verlengbare eettafel die qua kleur past bij onze bestaande meubels die we onlangs hebben laten restaureren. We kozen voor model LIMO omdat deze in onze situatie het meest praktisch is. In de breedste breedte 118 cm en langste lengte 220 cm met 2 verlengbladen van elk 45 cm hebben we nu een gigantische tafel staan. De kleur van de tafel benadert heel goed de kleur van onze andere meubels omdat we een onderdeel van ons bestaande meubilair in de meubelmakerij hebben achtergelaten. Zo konden ze de kleur van de tafel bepalen/mengen/melangeren. Ook wilden we graag dat de houtrichting van de aansteekbladen in het verlengde zou liggen van het tafelblad. Dit bleek ook mogelijk. Deze firma is een aanrader voor iedereen die een tafel op maat zoekt en extra wensen/eisen heeft.”

verlengbare tafel model LIMOverlengbare tafel model LIMO

 

Fam. Schrootema uit Schiedam:

”In onze huiskamer hebben we een smal deel waar we graag een grote tafel in wilden plaatsen. Bij Uitschuiftafel.com konden we kiezen tussen een vrij smalle (90 cm) maar wel een heel lange, uitschuifbare tafel (290 cm). Het was prettig dat de meubelmaker (tegen kleine meerkosten) de regels onder de tafel naar de buitenkant kon verplaatsen, waardoor deze er nog iets strakker uitziet. Wij gaven de voorkeur aan de STRETCH boven de LIMO omdat we deze net wat mooier vinden. Smaken verschillen uiteraard! Aangezien we de houtsoort graag ook op andere plekken wilden doortrekken, hebben we ook een salontafel ENJOY in transparante matte lak bijbesteld. We konden zelf het model, de hoogte, breedte, dikte van de bladen, etc. bepalen. De prijs voor maatwerk viel gelukkig reuze mee. Ideaal dus!”

IMG_1447

 

Fam. Van Leeuwen uit Voorschoten:

”We hebben net een grote verbouwing van ons nieuwe huis achter de rug. In de grote keuken wilden we een grote massief eiken tafel met een geleefde/rustieke uitstraling. Bij Uitschuiftafel.com konden we al onze wensen laten doorvoeren. We kozen voor model STRETCH in de grootste maat en hebben met name het bovenblad zodanig laten bewerken dat de knoesten mooi zichtbaar zijn en het natuurlijke karakter van de tafel helemaal tot zijn recht komt. De tafel is echt schitterend geworden.”

foto model STRETCH uitschuifbaar op verzoek rustiek gemaakt1foto model STRETCH uitschuifbaar op verzoek rustiek gemaakt2

 

Fam. Dupaquet uit Antwerpen:

”We hebben onlangs ons nieuwe huis ingericht en we zochten voor onze moderne witte keuken -als verlenging van ons kookeiland- een grote natuurlijke houten eettafel van eiken. In België is een dergelijke uitschuifbare tafel niet te vinden, zeker niet als je zelf de maten wilt bepalen. Doorzoekend op internet kwamen we uit op de site van www.uitschuiftafel.com en daar konden we alles zelf bepalen. Het beeldmateriaal op de site was dusdanig duidelijk, dat we niet naar de showroom in Heerhugowaard zijn gegaan, maar online hebben besteld. Met ongeveer 3 weken stond de tafel bij ons in huis en we zijn er heel content mee. Gelukkig levert Uitschuiftafel.com niet alleen in Nederland maar ook in België.”

foto Stretch Antwerpen

 

Erik Storm uit Amsterdam IJburg:

”Het is bij ons in huis altijd een zoete inval. Als we met ons gezin van 6 samen zijn dan zetten we de tafel in ingeschoven stand en als er meer mensen aanschuiven dan gebruiken we de 2 tussenbladen en onstaat er een tafel van maar liefst 310 cm lengte. Genoeg dus voor 12 of zelfs 14 personen. We hebben ervoor gekozen om model STRETCH in een matte transparante lak uit te laten voeren die onderhoudsvrij is. Heel handig als je drukke kinderen hebt die niet zo nauw kijken.”

foto model STRETCH uitschuifbaar amsterdam

 

Fam. Schuit uit Alkmaar:

”Een uitschuifbare eettafel van eiken was niet het eerste waar we aan dachten toen we een nieuwe eiken tafel zochten. Op internet zoekend naar een eiken tafel kwamen we uit op www.uitschuiftafel.com in Heerhugowaard en daar werden we verrast door de mogelijkheden die je hebt als je voor een uitschuifbare eiken tafel kiest. Feitelijk heb je met 2 tussenbladen drie tafels inéén en ben je maximaal flexibel! Aangezien we net nieuwe stoelen met armleuningen hadden gekocht, wisten we dat de vrije ruimte onder de tafel belangrijk was. Model STRETCH heeft een standaard vrije ruimte van 68 cm en dat was voor onze eetstoelen voldoende om ze eronder te plaatsen. Hadden we echter hogere armleuningen gehad dan had de tafel in de meubelmakerij iets hoger gemaakt kunnen worden. Ideaal dus. We zijn erg blij met het eindresultaat! Ze hebben trouwens een erg mooie showroom waar je nog veel meer inspiratie kunt opdoen als je het interieur in je woning of bedrijfspand wilt veranderen.”

foto show

 

Fam. Schokker uit Naarden:

”We keken al langer ernaar uit om onze bestaande teaktafel te vervangen door een verlengbare eiken tafel. Wat wij zochten (massief eiken, verlengbaar met aansteekbladen, bij de vloer passende kleur, onderhoudsvrij, stevig/stabiel) is niet eenvoudig te vinden, maar bij Uitschuiftafel.com vonden we het. We vroegen nog of het mogelijk was zo weinig mogelijk knoesten in het bovenblad te hebben en ook dat is prima gelukt.”

LIMO

 

Jeroen en Mayke de Visser uit Amsterdam:

”We zochten naar een grote en extra brede uitschuifbare tafel. Liefst in white wash of een witte afwerking met minimaal onderhoud. Na ons bezoek aan Uitschuiftafel.com werd ons snel duidelijk dat alle denkbare lengte- en breedtematen mogelijk zijn, ook als het om de uitschuifbare eiken tafel model STRETCH gaat. Gelukkig kan deze tafel gedemonteerd worden en zo hebben we met behulp van een verhuislift deze 3 hoog in hartje Amsterdam in de woonkamer kunnen krijgen. Het verliep heel soepel en we genieten volop met onze vrienden tijdens etentjes van deze mooie tafel.”

foto 1

 

Fam. Telleman uit Zandvoort:

”Wij zochten al langere tijd naar een nieuwe, robuuste, massief eiken tafel die op de een of andere manier te vergroten is als we onze kinderen en kleinkinderen op bezoek krijgen. Bij Uitschuiftafel.com konden al onze wensen doorgevoerd worden. We kozen uiteindelijk voor model LIMO met 1 ipv 2 aansteekbladen. Op ons verzoek kon het aansteekblad extra lang (60 ipv 40 of 45 cm) gemaakt worden. Daarnaast kon de tafel iets hoger (79 ipv standaard 77 cm) gemaakt worden zodat onze bestaande stoelen met armleuningen eronder geplaatst kunnen worden. Helemaal bijzonder is dat we graag zoveel mogelijk knoesten en scheuren in het tafelblad wilden laten terugkomen zodat het bij de rest van ons interieur past. Ook dit bleek mogelijk. We zijn ervan overtuigd dat onze familie van deze tafel LIMO op maat jarenlang plezier zal beleven.”

foto model LIMO met 1 aansteekblad ingeschoven foto model LIMO met 1 aansteekblad uitgenomen foto model LIMO met 1 aansteekblad compleet foto model LIMO met 1 aansteekblad detail

 

Maarten Steenbergen uit Pijnacker:

”Er zijn niet veel massief eiken tafels in de breedtemaat 115 cm leverbaar. Uitschuiftafel.com heeft dat gelukkig wel in het assortiment. We kozen model STRETCH en voor de afwerking ging onze voorkeur uit naar een transparant matte lak zodat de tafel een heel natuurlijk uiterlijk heeft. We zijn nog altijd erg blij met onze aanschaf!”

foto 1 STRETCH breed

 

Fam. De Waard uit Eindhoven:

”Wij zochten al langer naar een praktische maar tegelijkertijk ook een mooie eiken tafel. Ons appartement heeft bij de keuken een vrij nauwe doorgang. De tafel mocht dus niet te groot zijn. Toch krijgen we regelmatig de kinderen en kleinkinderen over de vloer, dus de tafel moest wel groot gemaakt kunnen worden. In ons geval leek model LIMO de meest praktische tafel. We zijn er bijzonder tevreden mee en overwegen nu ook onze salontafel, bijzettafels en dressoir in dezelfde eiken en kleurafwerking te laten maken. ”

foto model LIMO met aansteekbladen klein1foto model LIMO met aansteekbladen klein2

 

Regiokantoor GGZ:

”Ons bedrijf is gespecialiseerd in de opvang van geestelijk gehandicapten en hulpbehoevenden. Voor ons kantoor zochten we een lange maar wel flexibele vergadertafel die ook dienst kan doen als eettafel. We maakten een afspraak met Uitschuiftafel.com in Heerhugowaard en kregen een rondleiding door de showroom, meubelmakerij en spuitcabine bij ZienXL. Vervolgens hebben we alle mogelijkheden en kleurstellingen doorgesproken. We kozen uiteindelijk voor model STRETCH in de langste en breedste standaard afmetingen in matte transparante lak. Iedereen op kantoor is hartstikke enthousiast!”

foto 2 STRETCHfoto 1 STRETCH

 

Fam. Rood uit Rotterdam/Kralingen:

”Onze zoektocht naar een verlengbare tafel in een donkere kleur duurde lang maar was gelukkig niet tevergeefs. Uiteindelijk kwamen we bij Uitschuiftafel.com uit. Er zijn meerdere modellen verlengbare en uitschuifbare tafels leverbaar en wij kozen voor model LIMO maar dan met 1 extra groot aansteekblad, in een donkere kleur en met een geleefd/rustiek/verouderd uiterlijk. Bij Uitschuiftafel.com kan werkelijk alles op maat gemaakt worden.”

LIMO donkerbruin

 

Fam. Steinfort uit Roosendaal:

”Wij zochten al een tijd naar een praktische maar toch ook mooie, natuurlijke, eikenhouten tafel. Op het internet is enorm veel aanbod, maar niet als het gaat om uitschuifbare tafels van eiken. Toen we uiteindelijk op de site van www.uitschuiftafel.com belandden, was onze zoektocht eindelijk voorbij. We hebben even telefonisch contact gezocht en vervolgens online zonder aanbetaling besteld. In het echt ziet de tafel er nog mooier uit dan verwacht, echt boven verwachting! Als we het hadden geweten, dan hadden we liefst gelijk ook een bijpassende tv kast en salontafel bijbesteld.”

IMG_1333

 

Fam. Peters uit Nijmegen:

”We hadden nu ook al een verlengbare tafel, maar die was echt aan vervanging toe. Zoekend op internet, zagen we het model LIMO. Deze is met aansteekbladen te verlengen en dat zijn we nu ook gewend. Onze keuken is helaas vrij smal en gelukkig is deze tafel in alle breedtes te leveren. We kozen dus voor 85 cm. Afgewerkt in transparante matte lak hebben we voorlopig de eerste jaren geen omkijken naar onderhoud.”

IMG_1467

 

Fam. Terlouw uit Amsterdam:

”Wij hebben bewust gekozen voor een tafel (model STRETCH) in een donkere kleur lak. Deze kleur staat goed bij ons interieur en door ‘m in lak af te werken is deze onderhoudsvrij. We hoeven dan niet zo op te letten met de kinderen. Wat een joekel van een tafel trouwens zeg! We hebben namelijk gekozen voor de lengte 220 die vervolgens met 2 tussenbladen naar maar liefst 310 cm te verlengen is. Als we over een tijdje ons interieur gaan veranderen, dan laten we de tafel opnieuw schuren en in een andere kleur zetten. Met deze tafel kunnen we de rest van ons leven vooruit.”

IMG_1327

 

Fam. Terhaar uit Hilversum:

”Wij zijn hartstikke blij met deze uitschuifbare tafel STRETCH die we in transparant wit (olie) hebben laten uitvoeren. Wij hebben gekozen voor een extra royale breedte van 110 cm. In ingeschoven stand is de tafel 200 cm lang en met de twee tussenbladen van elk 45 cm komt de totale lengte op maar liefst 290 cm. Hij staat prima bij ons interieur. Eigenlijk staat deze tafel bij ieder interieur, modern of landelijk. De levertijd was ongeveer 4 weken en dat is voor maatwerk relatief kort.”

IMG_0924

 

Fam. Mantel uit Hoorn:

”Na 5 weken levertijd werd tafel STRETCH bij ons thuis afgeleverd en netjes op de plek in de woonkamer neergezet. Wij hebben kinderen dus wilden we een tafel die tegen een stootje kan en geen onderhoud nodig heeft. Dit is de reden dat we voor lak (transparant, extra wit) hebben gekozen. Soms gebruiken we de twee bijgeleverde tussenbladen niet. De tafel is dan 220 cm lang.  Soms gebruiken we 1 tussenblad en dan is de lengte 265 cm. Als we beide tussenbladen gebruiken dan komt de totale lengte zelfs op 310 cm. Kortom, een ideale tafel. We zijn erg tevreden over het verloop van de bestelling en aflevering.”

uitschuifbare tafel STRETCH in lak extra wit, review uitschuifbare eiken tafel STRETCH, eiken tafel afwerking extra wit gelakt, uitschuifbare tafel wit

 

Fam. Hoekstra uit Zoeterwoude:

”Wij waren al een hele tijd op zoek naar een betaalbare uitschuifbare tafel in massief eiken. Eindelijk vonden we na een lange zoektocht langs vele meubelzaken en online shoppen deze uitschuifbare tafel STRETCH. We hebben gekozen voor de uitgeschoven maat van 290 cm en in lak afgewerkt (transparant extra wit). De tafel werd precies op tijd geleverd op de datum die we bij bestelling hadden doorgegeven.”

uitschuifbare eettafel STRETCH in lak extra wit, review uitschuifbare eiken tafel STRETCH, eiken tafel afwerking extra wit gelakt

 

Beleggingskantoor grachtengordel Amsterdam:

”Wij waren al langere tijd op zoek naar een multifunctionele uitschuifbare vergadertafel. Afhankelijk van het aantal deelnemers aan de vergadering zetten we de tafel STRETCH in ingeschoven of uitgeschoven stand (met 1 of 2 tussenbladen). De afwerking is in olie (transparant wit)”

IMG_0380IMG_0381

 

Jan-Peter uit Kampen:

”Deze uitschuifbare tafel STRETCH is zeer solide. Ik heb voor de geschuurde versie gekozen omdat ik geen zin had om zelf te schuren en in een stofboel te zitten. Ik heb zelf de tafel in de door mij gewenste kleur lak gezet. De afwerking en exacte kleur had ik dus helemaal in eigen hand zodat het perfect bij mijn andere meubels past. Op de foto zien jullie het eindresultaat. In ingeschoven stand is de tafel 180 cm lang. Met 1 tussenblad van 45 cm is de lengte 225 cm en met twee tussenbladen zelfs 270 cm.”

100_1233

 

Familie De Jager uit Brunssum:

”We ergerden ons al jaren aan onze te grote tafel. Bij Uitschuiftafel.com kwamen we op het idee om voor een uitschuifbare eiken tafel te gaan. Wel wilden we graag dat de kleur zou staan bij onze andere meubels van kersenhout en in kersenkleur. Uitschuiftafel.com heeft daarom model STRETCH geleverd en in een kersenkleur uitgevoerd. We vinden hem prachtig en ook nog eens heel praktisch. Ik kan deze firma iedereen aanbevelen.”

uitschuifbare tafel STRETCH in kersenkleurtafel STRETCH in kersen

 

Dienst ruimtelijke ontwikkeling Amersfoort:

”Voor onze recreatieruimte zochten we een grote, mooie, betaalbare, tijdloze en natuurlijk ogende tafel. Bij Uitschuiftafel.com vonden we deze uitschuifbare eiken tafel STRETCH met twee tussenbladen en een totale lengte van 310 cm (in uitgeschoven stand). Iedereen die er gebruik van maakt is nog steeds laaiend enthousiast. Voor de afwerking hebben we gekozen voor lak (transparant wit) zodat we geen onderhoud aan de tafel hebben.”

IMG_0335

 

Marianne en Cees uit Leusden:

”Deze uitschuifbare tafel STRETCH is niet alleen heel mooi in lak (transparant extra wit) uitgevoerd, hij is ook heel praktisch. We hebben nu veel meer ruimte om onze kleinkinderen aan tafel te laten spelen. Hij staat prachtig in ons nieuwe huis, we zijn er heel blij mee en bedanken jullie voor de snelle service!”

divers december 2009 066

 

Gerard uit De Rijp:

”Ik was al een tijdje op zoek naar een eiken tafel. De meeste massieve tafels van deze lengte zijn veel duurder. Bovendien zijn ze vaak niet uitschuifbaar. Deze tafel STRETCH in olie (transparant wit) is voor mijn thuissituatie eigenlijk de ideale oplossing. Ik ben er helemaal tevreden mee!”

fotos allerlei verjaardag mika tot kerst 2008 397

 

Joost uit Utrecht:

”Mijn keuze viel op de uitschuifbare tafel STRETCH afgewerkt in lak (blank, mat). Bij lak is namelijk geen onderhoud van toepassing en dat is bij olie wel het geval en dat gaf de doorslag. De tafel is bedoeld voor onze recreatieboerderij. Regelmatig komen we met de hele familie bijeen om allerlei sportieve activiteiten te ondernemen. Gezamenlijk eten met de kinderen aan een grote leeftafel hoort daar uiteraard bij. Deze tafel is daar perfect geschikt voor!”

spullen om te verkopen 072

 

Jonky en Nicole uit Zeewolde:

”We wilden ons een extra rit naar Heerhugowaard besparen en daarom de bezichtiging gelijk combineren met afhalen. We waren er snel uit! De uitschuifbare tafel STRETCH en dan met name de kleurstelling (blank mat), bleek in het echt nog mooier dan op de digitale foto’s. We zijn erg blij met onze nieuwe aanschaf. Hij staat echt fantastisch in onze nieuwe lichte uitbouw.”

222_2294 Louis mp

 

Ineke en Rolf uit Ouderkerk a/d Amstel:

”We hebben een kantoor aan huis en zochten een grote vergadertafel. De uitschuifbare eiken tafel STRETCH leek ons een ideale tafel. Deze tafel hebben we zonder bezichtiging, maar aan de hand van de duidelijke foto’s op de site, online besteld. Wij hebben gekozen voor de afwerking in lak (blank, glanzend) omdat we liever geen onderhoud aan de tafel willen. Aflevering aan huis duurde weliswaar een week of twee langer dan verwacht, maar dat bleek door een grote verbouwing en waterschade achteraf, een geluk bij een ongeluk. De tafel is prachtig. We zijn superenthousiast!”

vergadertafel 004

 

Woongemeenschap uit Veenendaal:

”Voor dit project waar meerdere jongeren met een verstandelijke en/of fysieke handicap samenleven, zochten we voor de centrale ruimte een grote, uitschuifbare massief eiken tafel in een kleur (grijstint) die matcht bij de andere zorgvuldig uitgekozen onderdelen. Na uitvoering contact met de medewerkers van Uitschuiftafel.com en een flink aantal kleurstalen bekeken te hebben, kozen we voor model STRETCH. Wij en de bewoners zijn erg content met het eindresultaat.”

foto model STRETCH uitschuifbaar in kleur op verzoek3foto model STRETCH uitschuifbaar in kleur op verzoek1foto model STRETCH uitschuifbaar in kleur op verzoek2

 

Ook enthousiast geworden over een uitschuiftafel na het lezen van deze reviews van klanten die u voorgingen? U bent van harte welkom. Voor het maken van een afspraak: bel 06-42452349 of mail naar uitschuiftafel@live.nl.

 

Uitschuiftafel.com is onderdeel van De-Eiken-Tafel.nl:

uitschuiftafeluitschuiftafel