Uitschuiftafel.com is de specialist in eiken uitschuiftafels

Herkent u de volgende situatie? U krijgt regelmatig familie en vrienden over de vloer en uw bestaande tafel is eigenlijk te klein als ze blijven eten? U wilt het liefst graag een hele grote eiken tafel maar dat neemt veel ruimte in beslag als u normaal gesproken met 2 tot 4 personen aan tafel zit. Een uitschuiftafel biedt dan zeker uitkomst. Als u met uw eigen gezin aan tafel zit, dan zet u de tafel in de ingeschoven stand en zodra u meer gasten voor het eten heeft uitgenodigd zet u de eiken uitschuiftafel gewoon in de uitgeschoven stand. Uiteraard moet het model uitschuiftafel naast praktisch ook heel mooi zijn en liefst ook van massief eikenhout en van Nederlandse bodem. Bij Uitschuiftafel.com heeft u keuze uit voordelig, ambachtelijk en op maat gemaakte eiken uitschuiftafels in uiteenlopende vormen, maten en kleuren.

Klik het model uitschuiftafel van uw keuze en stel deze eenvoudig samen via de webshop. Bepaal zelf de breedte- en lengtemaat, de afwerking in olie of onderhoudsvrije lak en uiteraard de kleurstelling. Heeft u wensen die niet standaard in de webshop zijn opgenomen? Laat het ons gerust weten. Wij houden wel van een uitdaging!

Overzicht modellen eiken uitschuiftafels

eiken uitschuiftafel STRETCH

Uitschuiftafel model STRETCH

Uitschuiftafel model STRETCH kunt u met 2 tussenbladen vanuit het midden uitschuiven en verlengen. De poten blijven op de hoeken staan en het hout is in de breedterichting. De tussenbladen kunt u niet onder de tafel opbergen maar wel ergens anders opslaan waar normale kamertemperatuur, een gemiddelde luchtvochtigheid en voldoende daglicht is om verkleuring in de loop van de tijd te voorkomen.

 

Uitschuiftafel LIMO

Uitschuiftafel model LIMO

Uitschuiftafel model LIMO kunt u met 2 aansteekbladen aan de kopse kanten verlengen door de regels onder het tafelblad naar buiten te schuiven. De poten blijven op de hoeken staan en verschuiven niet mee. Het hout van het tafelblad is in de lengterichting en het hout van de aansteekbladen is standaard in de breedterichting.

 

 

Uitschuiftafel MAXIMUS

Uitschuiftafel model MAXIMUS

Uitschuiftafel model MAXIMUS is met 2 verlengbladen aan één zijde te verlengen. Aan één zijde schuiven de poten uit waardoor de poten op de hoeken blijven staan. Het hout van het tafelblad en de verlengbladen is in de lengterichting. De verlengbladen zijn op verzoek onder de tafel op te bergen.

 

Uitschuiftafel LARRY

Uitschuiftafel model LARRY

Uitschuiftafel model LARRY is met 1 aansteekblad aan één zijde te verlengen. De poten schuiven niet mee. Het hout van het tafelblad en aansteekblad is in de lengterichting.

 

Uitschuiftafel JBF

Uitschuiftafel model JBF

Uitschuiftafel model JBF (Just Between Friends) is met 1 verlengblad aan één zijde te verlengen. De poten schuiven niet mee. Het hout van het tafelblad en het verlengblad zijn in de lengterichting. Het verlengblad kunt u onder de tafel opbergen.

 

Het enthousiaste team achter Uitschuiftafel.com

Uitschuiftafel.com is als onderdeel van De-Eiken-Tafel.nl sinds 2008 actief op het gebied van het ontwikkelen en fabriceren van met name uitschuifbare en verlengbare tafels in allerlei soorten en maten. Wij hebben een passie voor hout en dat geldt ook voor andere houtsoorten dan eikenhout. Vrijwel alle uitschuiftafels worden gemaakt in eigen meubelmakerij in Heerhugowaard.

uitschuiftafel_zienxl

 

Kom in contact met het team van Uitschuiftafel.com!

U bent van harte welkom in de showroom/meubelmakerij (pand ZienXL) in Heerhugowaard. Wij werken op afspraak en zijn bereikbaar op 06-42452349 voor het maken van een afspraak. Ook kunt u ons een mail sturen als u een vraag heeft.

vrachtwagen_uitschuiftafel