Zelf afhalen of bezorging door Uitschuiftafel.com in heel Nederland en België

Nadat u de bestelling bij ons via de de webshop heeft bevestigd, spreken wij met u een bezorgdatum af. De gemiddelde levertijd is 2 tot 8 weken. Wij vragen u overigens niet om een aanbetaling te doen. U betaalt dus pas bij afhalen in Heerhugowaard of levering op het door u opgegeven adres.

Afhalen in Heerhugowaard is uiteraard gratis. Zorg wel dat u de beschikking heeft over een bestelauto of aanhanger met voldoende ruimte.

uitschuiftafel

 

Wilt u de tafel bezorgd hebben? Dat is ook mogelijk. De hoogte van de bezorgkosten hangt af van de plaats van bestemming en variëren van €50,- (provincie Noord-Holland) tot €75,- (overige provincies van Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden). Dit is overigens inclusief montage. Wij leveren dus door heel Nederland en op verzoek ook in België. De bezorgkosten voor het Nederlandstalig deel van België zijn €100,-. De bezorgkosten worden automatisch via de webshop doorberekend als u daar voor kiest.

Algemene informatie: Hout werkt, de mate waarin dat gebeurt is afhankelijk van de ruimte waarin het meubel wordt geplaatst. Als gevolg van wisselingen in de luchtvochtigheid en/of temperatuur krimpt hout of zet het uit. Grote verschillen kunnen leiden tot barsten en scheuren in het hout, daarom is een gelijkmatige temperatuur en luchtvochtigheid belangrijk. (Een goede luchtvochtigheid zit tussen de 50 en 60%.) Hulpmiddelen om te zorgen voor een constante luchtvochtigheid zijn waterbakjes voor aan de verwarming of een luchtbevochtigingsapparaat. Ook moet u ervoor zorgen dat de meubels niet tegen een verwarming of airconditioning worden geplaatst.

Uitschuiftafel.com is onderdeel van De-Eiken-Tafel.nl:

uitschuiftafeluitschuiftafel

ZienXL