Op zoek naar een mooie en praktische uitschuiftafel eiken?

 

Is de volgende situatie herkenbaar? U krijgt tijdens feestdagen en verjaardagen regelmatig familie en vrienden over de vloer en uw bestaande tafel is eigenlijk te klein als ze blijven eten? U wilt het liefst graag een hele grote eiken tafel maar dat neemt veel ruimte in beslag als u normaal gesproken met 2 tot 4 personen aan tafel zit. Een uitschuiftafel biedt dan zeker uitkomst. Als u met uw eigen gezin aan tafel zit, dan zet u de tafel in de ingeschoven stand en zodra u meer gasten voor het eten heeft uitgenodigd zet u de eiken uitschuiftafel gewoon in de uitgeschoven stand. Uiteraard moet het model uitschuiftafel naast praktisch ook heel mooi zijn en liefst ook van massief eikenhout en van Nederlandse bodem. Bij Uitschuiftafel.com heeft u keuze uit voordelig, ambachtelijk en op maat gemaakte eiken uitschuiftafels in uiteenlopende vormen, maten en kleuren, waaronder het populaire model uitschuiftafel eiken STRETCH.

Stel model STRETCH eenvoudig samen via de webshop. Bepaal zelf de breedte- en lengtemaat, de afwerking in olie of onderhoudsvrije lak en uiteraard de kleurstelling. Heeft u wensen die niet standaard in de webshop zijn opgenomen? Laat het ons gerust weten. Wij houden wel van een uitdaging om model STRETCH helemaal naar uw zin te maken.

Uitschuiftafel eiken: model STRETCH

uitschuiftafel eiken STRETCH

Uitschuiftafel eiken model STRETCH

Uitschuiftafel model STRETCH kunt u met 2 tussenbladen vanuit het midden uitschuiven en verlengen. De poten blijven op de hoeken staan en het hout is in de breedterichting. De tussenbladen kunt u niet onder de tafel opbergen maar wel ergens anders opslaan waar normale kamertemperatuur, een gemiddelde luchtvochtigheid en voldoende daglicht is om verkleuring in de loop van de tijd te voorkomen. Klik hier om model STRETCH via de webshop verder samen te stellen.

Het enthousiaste team achter Uitschuiftafel.com

Uitschuiftafel.com is als onderdeel van De-Eiken-Tafel.nl sinds 2008 actief op het gebied van het ontwikkelen en fabriceren van met name uitschuifbare en verlengbare tafels in allerlei soorten en maten. Wij hebben een passie voor hout en dat geldt ook voor andere houtsoorten dan eikenhout. Vrijwel alle uitschuiftafels worden gemaakt in eigen meubelmakerij in Heerhugowaard.

uitschuiftafel_zienxl

 

Kom in contact met het team van Uitschuiftafel.com!

U bent van harte welkom in de showroom/meubelmakerij (pand ZienXL) in Heerhugowaard. Wij werken op afspraak en zijn bereikbaar op 06-42452349 voor het maken van een afspraak. Ook kunt u ons een mail sturen als u een vraag heeft.

vrachtwagen_uitschuiftafel