Op zoek naar makkelijk te verlengen eikenhouten uitschuiftafel?

Veel mensen staan bij het aanschaffen van een nieuwe tafel niet stil bij de voordelen die een uitschuiftafel biedt. Afhankelijk van het aantal mensen dat aan tafel komt te zitten, bepaalt u zelf of de uitschuiftafel niet of wel verlengd wordt en zo ja met 1 of 2 bladen (tussenbladen, verlengbladen of aansteekbladen). Het meerdere malen per jaar terugkerende gedoe van ”hoe krijg ik al mijn gasten fatsoenlijk aan tafel” zal tot het verleden behoren bij aanschaf van een mooie en praktische eikenhouten uitschuiftafel.

Bij Uitschuiftafel.com heeft u keuze uit voordelig, ambachtelijk en op maat gemaakte eiken uitschuiftafels in uiteenlopende vormen, maten en kleuren, waaronder model LIMO.

Stel model LIMO eenvoudig samen via de webshop. Bepaal zelf de breedte- en lengtemaat, de afwerking in olie of onderhoudsvrije lak en uiteraard de kleurstelling. Heeft u wensen die niet standaard in de webshop zijn opgenomen? Laat het ons gerust weten. Wij houden wel van een uitdaging om model LIMO helemaal naar uw wens te maken.

Eikenhouten uitschuiftafel model LIMO:

Eikenhouten uitschuiftafel LIMO

Eikenhouten uitschuiftafel model LIMO

Uitschuiftafel model LIMO kunt u met 2 aansteekbladen aan de kopse kanten verlengen door de regels onder het tafelblad naar buiten te schuiven. De poten blijven op de hoeken staan en verschuiven niet mee. Het hout van het tafelblad is in de lengterichting en het hout van de aansteekbladen is standaard in de breedterichting. Klik hier om eikenhouten uitschuiftafel LIMO eenvoudig via de site samen te stellen.

 

Het enthousiaste team achter Uitschuiftafel.com

Uitschuiftafel.com is als onderdeel van De-Eiken-Tafel.nl sinds 2008 actief op het gebied van het ontwikkelen en fabriceren van met name uitschuifbare en verlengbare tafels in allerlei soorten en maten. Wij hebben een passie voor hout en dat geldt ook voor andere houtsoorten dan eikenhout. Vrijwel alle uitschuiftafels worden gemaakt in eigen meubelmakerij in Heerhugowaard.

uitschuiftafel_zienxl

 

Kom in contact met het team van Uitschuiftafel.com!

U bent van harte welkom in de showroom/meubelmakerij (pand ZienXL) in Heerhugowaard. Wij werken op afspraak en zijn bereikbaar op 06-42452349 voor het maken van een afspraak. Ook kunt u ons een mail sturen als u een vraag heeft.

vrachtwagen_uitschuiftafel